Alla hamnar vi då och då i situationer som ekonomin sinar, exakt samtidigt som bilen går sönder, eller datorn lägger av. Minst sagt typiskt! För det tycks alltid vara så att allt dåligt händer på en gång, som om det inte vore nog att man känner sig lite extra fattig för tillfället. Som tur är så löser det mesta sig!

Att helt plötsligt stå utan pengar på sitt konto är aldrig en rolig historia, men som tur är så brukar det alltid lösa sig. För man kan ju alltid låna pengar! Däremot är det kanske inte alltid så bra att låna av sina vänner, i alla fall inte om man ska tro dn.se:

Så klart ska man hjälpa sina vänner om man kan — så tycker nog de flesta. Samtidigt måste man kunna säga nej när någon ber att få låna pengar om man inte vill eller kan.

Då är det minst sagt bättre att klicka in sig på till exempel www.bluestep.se och ta ett lån som inte kan äventyra någon vänskap i hela världen. Det är ju trots allt bara så himla onödigt. För vi svenskar lånar mer än gärna pengar, fast i så fall hos någon annan än just en vän, smart nog. Sen kan det såklart finnas mer att önska ändå, att man inte skulle behöva ta ett lån. För det är trots allt ett lån, och det måste man alltid betala tillbaka, så att spara pengar för egen del kanske är bättre. Däremot är det alltid en trygghet att man kan låna!

bank.låna.pengar