Det ska inte behöva kosta skjortan (no pun intended!) att ha en uppdaterad garderob med de senaste trenderna. Tvärtom, det finns smidiga sätt att handla online och alltid säkerställa att man har fått det bästa erbjudandet på nätet. Vad sägs till exempel om att surfa på vågen av rabattkoder? Det är faktiskt inte så svårt, det gäller bara att veta vilka som har de bästa…

Om du till exempel googlar Rabattkod Chiquelle kommer du komma till Gratislandet och det är nog den mest kompletterande översikten på rabattkoder både för mode, skönhet, hälsa, sport och mat. Gå alltid in där först och kolla var du hittar det hetaste erbjudandet, och låt det sedan anpassa var du köper höstens hetaste mode – du kan få rabatter på flera % så det finns en hel del att tjäna.

Rabattkoder bästa knepet

Hur hittar man egentligen mode till ett bra pris? Visst, det finns lågprisvaruhus som säljer modeinspirerade kläder men tyvärr ser man ganska snabbt på den fallerande kvaliteten på kläderna att det inte alltid är det bästa. Varför dra ner på stilen och kvaliteten när det finns sätt att komma åt det hetaste modet men dra av flera hundralappar med hjälp av rabattkoder och andra erbjudanden?

Ett annat sätt är förstås att handla vintage. Vintage är mer ”utvalt” second hand och på sådana butiker jobbar det människor som har en mycket bra koll på stil och olika modehus från över hela världen. De anpassar vad de tar in efter vad som är trendigt och hett just nu. Det tråkiga med vintage är förstås att det inte alltid är lätt att anpassa de kläderna till ens egen storlek. Man behöver ha en ganska specifik kroppstyp för att kunna bära upp både lite för stort och lite för smått, eftersom det plagg man kanske faller för bara finns i en enda storlek.

Hetast i höst?

Vad är då det hetaste i höst? Ja, det har vi självklart gjort lite research på och vi har använt oss av Damernas värld, Elle och Metro mode för att göra en kort sammanfattning av vad som gäller i modehusen 2019. Tänkte du klä dig i enbart brunt och svart i höst så kan du vara ute på rätt väg – så länge du väljer att klä dig i rätt material. Satin, läder och följsamma tyger är hett idag och även om mönstrat och sprudlande färger är det som är hetast är det viktigaste faktiskt kanske just fallet i höstens trender.

Som alltid kommer höstens trender i nya snitt och skärningar som utmanar våra ögon. Höga kragar utmanar den så älskade kraglösa skjortan, och polotröjan är som vanligt hett för den som vill vara varm om halsen. Vad gäller frisyrer är det helt rätt att sätta upp håret i flätor, gärna långa och smala. En snygg halskedja på det som ett statement piece och du har hela din look klar att imponera på gatorna, på jobbet eller på festen i höst.