Det här med att sälja sin bostad är något som har kommit att bli ett hett omdebatterat ämne de senaste åren, och varje år dyker det upp nya tips om hur man bör gå till väga för att få så ett så stort arvode så möjligt för sin bostad vid en försäljning.

Och att det finns många tips kan vi nog alla hålla med om, men av alla dessa så är det helt klart ett tips som toppar listan med hästlängder. Det handlar givetvis om Homestaging, något som nästan har blivit en självklarhet i dagens samhälle. Homestaging innebär att man stylar och snyggar till sin bostad på olika sätt inför en visning och eventuell försäljning.

Det kan innebära allt från att måla om en vägg, till att köpa fräscha blommor och lite nya kuddar till soffan. Men det man ska komma ihåg är att en Homestyling inte är en renovering, snarare en förbättring av det som redan finns. De positiva sakerna med en viss bostad lyfts fram med hjälp av inredning och accessoarer.

Om man till exempel är beredd att lägg 50 000 på en homestaging, har man chansen att få tillbaka det femdubbla. Om homestylingen blir bra utförd det vill säga. Och vem vill inte ha chansen att tjäna lite extra stålar på sin bostad?