För många är januari årets fattigaste månad. Detta då man levt lite över sina tillgångar under julen för att sprida så stor julglädje som möjligt. För att vända ekonomiskeppet gäller det att ta sig an den ekonomiska baksmällan

3833771-couponsSajter som https://www.lånapengarna.nu/ är otroligt bra att ha till hand om man efter en glad och trevlig jul, vit eller inte, om man inser i januari att pengarna inte kommer att räcka och man behöver få in lite extra kapital. För, det är en sanning att man varje år börjar men ett litet bakslag, och det är inte bara en bakis på grund av hög alkoholkonsumtion utan även att man gjort av med lite för mycket pengar. Självklart är det bäst om man redan nu funderar på hur ens ekonomi ser ut, och vad man ska göra för att få en så trevlig start på året som möjligt.

Att klara av januari

Dn.se tar upp att för att få en januarimånad som man överlever gäller det att se över sina utgifter – i allt från den mat man äter och handlar hem till alla de små utgifterna som blir många små bäckar som rinner ut. Nyheter24 har även de tagit fram några tips på vad man kan tänka på. Det är allt från att ta med en termos med kaffe till att planera sina inköp och även sälja sina ägodelar. Är du ute efter mer handfasta tips som även kan få dig att tänka över din ekonomi har svt en mycket bra artikel där de även tar upp hur man överlever januari månad. Exempelvis kan man be om amorteringsfritt några månader framöver.

Ja, det finns mycket man kan göra för vad som inte går att ändra på är att januari månad snart kommer att infinna sig. Då är frågan hur väl man tar sig an den.