bostad med uteplats

Bostadsrätter ute i landet och på de större orterna har helt olika förutsättningar och priser. Något som inte direkt förbryllar någon, när utbudet oftast är helt annorlunda.

Villa utbudet

Villa utbudet minskar medan utbudet av bostadsrätter ökar. Detta enligt en undersökning som sajten Bovision har gjort. Däremot har bostadsrätterna minskat i vanlig ordning med 37%. I takt med att det blir svårare och svårare att hitta lägenhet i huvudstaden så blir det också lättare att köpa villa medan utbudet på bostadsrätter minskar. Detta på grund av att många lägenheter som ligger i innerstäderna ofta är väldigt dyra och därför går de lägenheter ute på orterna mycket oftare.

Snubbla över en lägenhet med jämna mellanrum

I Jämtland däremot där kan du snubbla över en bra och relativt billig bostadsrätt nästan hela tiden. Enligt undersökningar finns det 246 lediga lägenheter i länet och det är en ökning med 97% sedan oktober. I Sverige finns det 14 674 bostadsrätter till försäljning som är en ökning på 58% sedan 1 oktober 2010.

Bostad i de mindre länen

Bostadsrätter i de mindre länen är ofta billigare och har således ett större utbud då efterfrågan inte är lika stor. Man brukar kunna jämföra de olika länen och städerna med att det går två till tre bostadsrätter på en på orterna jämfört med storstäderna. Med det sagt så är också praxis att man får en lön som sträcker sig med ett tiotal procent mer än den du får på orten eller i en liten stad. Är du då ute efter en bostad, vare sig det är en bostadsrätt eller en hyresrätt så har lägenheter24.se alltid något för dig. Här kan du hitta lägenheter i andra hand samt bostadsrätter till ett bra och intressant pris. Sidan hämtar många och bra objekt från andra hyresvärdar och mäklare för att kunna sätta ihop en så bra produkt för dig som det bara går. Gå in och kika på en gång! Kanske hittar du din drömlägenhet just idag.